بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان در مجمع نمایندگان استان مرکزی

۰۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۱۳ کد : ۱۰۱۲۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۷۴۷
طی جلسه ای در خصوص چالش ها و مشکلات پیش روی دانشگاه علوم پزشکی اراک و دانشکده های علوم پزشکی ساوه و خمین با حضور اعضاء مجمع نمایندگان استان مرکزی بحث و تبادل نظر و بر رفع آنها تاکید شد.
بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان در مجمع نمایندگان استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی در این جلسه گفت: اقدامات شایسته ای در ماه ها و روزهای گذشته توسط مدافعان سلامت برای مقابله با ویروس کرونا و حفظ سلامت مردم و پیشگیری از ابتلا شدن دیگران انجام شده که مجمع نمایندگان و به نمایندگی از مردم، از این جهادگران عرصه سلامت ضمن قدردانی برای تک تک این عزیزان آرزوی سلامت دارد.
دکتر علی اکبر کریمی افزود: اقدامات خوبی در حوزه های بهداشت و درمان انجام شده و با تلاش های این عزیزان و مدیریت خوب، ویروس کرونا تا حد زیادی در استان کنترل شد و در ادامه که به گفته مسئولان و کارشناسان به موج دوم این ویروس نزدیک تر می شویم، با جدیت در انجام کارها مثل سابق و البته با کمک مردم، می توانیم از این بیماری با کمترین تلفات گذر کنیم.
وی اظهار داشت: مشکلات این حوزه به دلیل رابطه مستقیم با سلامت مردم بسیار جدی و مهم است و به همین خاطر مجمع نمایندگان استان، تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات و موانع پیش رو خواهد کرد.
رییس مجمع نمایندگان استان مرکزی خاطر نشان کرد: تامین نیروی انسانی بیمارستان جدید حضرت ولی عصر(عج)، طرح توسعه بیمارستان آیت الله خوانساری و بیمارستان خمین و دیگر مراکز درمانی که کم و بیش با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه اند از مهمترین برنامه های مجمع نمایندگان برای ارتقاء کیفی خدمات بهداشتی و درمانی به هم استانی های عزیز است.
وی در ادامه ارائه فهرستی از مشکلات پیش رو توسط دانشگاه علوم پزشکی و ارائه و پیگیری آن توسط نمایندگان حوزه های انتخابیه مختلف استان در وزارتخانه را پیشنهاد داد و گفت: در کاهش مشکلات مردم در این حوزه از هیچ کمکی دریغ نمی کنیم.
دکتر کریمی تاکید کرد: مجمع نمایندگان در دور جدید خود، جلسات خود را برای آشنایی بیشتر با مشکلات شهرستان ها و چالش های پیش روی مدیران استانی و شهرستانی و با هدف ایجاد هم افزایی و تقویت انسجام و همگرایی هرچه بیشتر، در شهرستان ها برگزار خواهد کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: با حمایت نمایندگان استان، مشکلات پیش روی بهداشت و درمان سریع تر حل می شود.
دکتر سید محمد جمالیان افزود: تکمیل زیرساخت ها و پروژه های نیمه تمام، ایجاد انگیزه در متخصصین و فوق تخصص ها برای ماندن در استان، کمبود فضای آموزش، کمبود منابع مالی و کاهش تخصیص اعتبارات و چاره اندیشی برای جایگزینی بازنشستگان، مهمترین مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان است.
وی اظهار داشت: به کارگیری نیروهای شرکتی و الزام قانونی پرداخت کلیه حقوق و معوقات آنها از خارج محل  بند(و) فشار بسیار زیادی را به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی در استان وارد کرده است که باید هر چه سریع تر چاره ای اندیشیده شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک خاطرنشان کرد: دانشگاه تمایل زیادی برای استقرار پزشکان متخصص دارد، اما با توجه به کمبود منابع مالی و بودجه، توان ایجاد انگیزه برای آنها و ماندن در مناطق کمتر توسعه یافته را ندارد و همین امر باعث مراجعه بیماران به شهر ها و ازدحام بیمارستان ها و مراکز درمانی می شود.
وی در ادامه از راه اندازی بخش دولتی دیالیز هم خبر داد و گفت: با راه اندازی این بخش، ضمن ارتقاء کمی و کیفی خدمات ارائه شده، بیماران دیالیزی هزینه ی کمتری با تعرفه های دولتی پرداخت خواهند کرد.


( ۱۴ )

نظر شما :