اندازه گیری پتانسیل سمی ترکیبات آلی موجود در هوا

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۳ کد : ۲۳۰۰۰ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵۱۵
استادیار مهندسی بهداشت محیط و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طرح تحقیقاتی اندازه گیری پتانسیل سمی آلاینده های بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن موجود در هوا در دست اقدام و در حال سیر مراحل نهایی می باشد.
اندازه گیری پتانسیل سمی ترکیبات آلی موجود در هوا

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید حامد میر حسینی بیان کرد: لازم است که پتانسیل سمی آلاینده های بنزن، تولوئن، اتیل بنزن و زایلن به خصوص در کلانشهرها اندازه گیری شود چرا که سرطان زایی این ترکیبات ثابت شده می باشد لذا در این راستا یک طرح تحقیقاتی انجام شده و اقدامات لازم جهت نمونه برداری صورت گرفته و در حال حاضر در مراحل نهایی طرح می باشد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به مشکل آلودگی فلزاتی مانند کروم، کادمیم، نیکل و سرب در شهر صنعتی اراک یک طرح پژوهشی در جهت وضعیت ترکیبات آلی فلزات سنگین طراحی شده و خوشبختانه کد اخلاق را نیز را دریافت کرده است و در حال حاضر در انتظار تامین بودجه می باشد.

میرحسینی تاکید کرد: حل قسمت عمده آلودگی هوا مرتبط با مسئولان و سیاست گذاران خواهد بود لذا نیاز به همکاری مسئولین است تا تصمیماتی در زمینه آلودگی‌هوا اتخاذ شود چرا که قسمت عمده ای از آلودگی هوا به ترافیک شهری و فعالیت صنایع بر میگردد از این رو محدود شدن فعالیت صنایع بزرگ و غیر فعال کردن وسایل نقلیه عمومی از رده خارج شده، بسیار کمک کننده می باشد.

وی در پایان توصیه کرد: در روزهای آلوده لازم است که افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان از فعالیت های  طولانی یا سنگین خارج از منزل اجتناب نمایند و هوای آلوده را استنشاق نکنند و حتی الامکان از وسایل نقلیه عمومی استفاده نموده و از تردد خودروهای شخصی در سطح شهر که منجر به افزایش غلظت آلاینده های هوا می شود "جدا" پرهیز نمایند.


( ۱ )

نظر شما :