کاهش بار مراجعات و بیماری ها با کاهش سطح آلاینده های هوا
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: آلودگی هوا یکی از مسائل ساخته دست بشــــر است که سبب اثرات بهداشتی کوتاه و بلندمدت متعددی می گردد.
وی افزود: یکی از مهمترین چالش های گسترش شهرها و صنعتی شدن در قرن حاضر پدیده آلودگی هوا است؛ آلودگی هوا چهارمین عامل خطر مرگ در جهان است و در سال 2013 از هر 10 مرگ، یک مورد به علت آلودگی هوا می باشد.
وی تاکید کرد: با توجه به آثار زیان بار آلودگی هوا و تبعات آن بر سلامت عمومی، رفتار اجتماعی و هزینه های ناشی از آن، لازم است تا با آگاهی از وضعیت این اثرات برنامه ریزی مناسب در جهت کسب اطلاعات کاملتر از روند تاثیرگذاری آن بر جامعه را شناخت.
دکتر علیمحمدی در ادامه خاطرنشان کرد: آلودگی هوای شهر اراک سهم قابل توجه ای در میزان موارد مرگ داشته است و مسئولین می بایست بر پایه تحقیقات جامع علمی راهکارهای مناسب، پایدار و قابل اجرا جهت کنترل بحران آلودگی هوا را بکار گیرند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه بیماریهایی مثل سرطان ریه، بیماریهای قلبی، سکته مغزی، عفونتهای حاد تنفسی و بیماریهای انسداد مزمن ریوی مثل برونشیت و آمفیزم از منشاء آلودگی هوا هستند، گفت: نتایج این مطالعه بیانگر این واقعیت است که آلودگی هوای شهر اراک سهم بسیار چشمگیری در میزان موارد مرگ و بستری شدن بیمارستانی افراد در سال های اخیر داشته است؛ و مسئولین می بایست بر پایه تحقیقات جامع علمی راهکارهای مناسب، پایدار و قابل اجرا جهت کنترل بحران آلودگی هوای شهر اراک بکار گیرند.
خودداری از هرگونه فعالیتی که منجر به افزایش آلودگی هوا می شود تا شرایط به حالت مطلوب برگردد، خودداری از خروج غیر ضروری از منزل و تردد بی مورد در معابر شهری، خودداری شهروندان از هر گونه فعالیت فیزیکی و ورزشی از جمله دویدن و پیاده روی در این شرایط در هوای باز، نوشیدن مایعات به ویژه آب در شرایط آلودگی هوا و استفاده از میوه ها و سبزیجات تازه در روزهایی که هوا آلوده است از توصیه های بهداشتی رئیس مرکز بهداشت استان به منظور کاهش اثرات ناشی از آلودگی هوا بر سلامت جامعه است.
نظر شما :