آغاز پیک هشتم کرونا در استان مرکزی

۱۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۶ کد : ۳۱۷۳۲ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۱۶۹۵
استاندار مرکزی گفت: پیک هشتم کرونا در استان مرکزی آغاز شد و این مهم ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی را دوچندان می کند.
آغاز پیک هشتم کرونا در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، فرزاد مخلص الائمه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی بیان کرد:  با توجه به آغاز پیک هشتم شیوع ویروس کرونا در این استان، نیاز است تمامی دستگاه‌های مسئول از آمادگی حداکثری برخوردار باشند و رعایت دستورالعمل‌ها و ضوابط بهداشتی نیز در دستور کار آحاد مردم قرار گیرد.

وی افزود: استفاده از ماسک و ضدعفونی‌ کردن مدارس، دانشگاه‌ها و دیگر مراکز عمومی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا باید در دستور کار باشد.

وی تاکید کرد: نیاز است موج قوی واکسیناسیون برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در استان راه‌اندازی شود و مراکز واکسیناسیون در صورت نیاز در استان ایجاد شود.

مخلص الائمه در ادامه خاطرنشان کرد: نیاز است برای مقابله با شیوع ویروس کرونا افرادی که ۶ ماه از تزریق واکسن آنان می‌گذرد نسبت به تزریق دُز یادآور این ویروس اقدام کنند.

استاندار مرکزی همچنین یادآور شد: اقداماتی در خصوص تجهیز مراکز درمانی استان مرکزی انجام شده و در راستای تامین نیروی مورد نیاز کادر درمان پیگیری اجرای مصوبات سفر وزیر بهداشت به استان در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در راستای افزایش حساسیت سطح افکار عمومی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در استان نیاز است اطلاع رسانی برای پیشگیری از شیوع این ویروس در دستور کار شورای اطلاع رسانی استان قرار گیرد.

وی در پایان تاکید کرد: ۴۶۰ نیروی درمانی با بهره‌برداری از ساختمان جدید بیمارستان ولیعصر(عج) اراک نیاز است که باید این نیروها تامین شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: با توجه به اینکه اکنون ۲ و نیم درصد تست‌های کرونا در استان مثبت بوده و گردش ویروس پایین است پیش‌بینی می شود در پیک جدید بیشتر افراد جامعه به این ویروس مبتلا شوند.

دکتر امانی افزود: سبد فروشی شرکت‌های دارویی از جمله مشکلات دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بوده و اکنون داروهای غیر ضروری به همراه داروهای ضروری توسط این شرکت ها در اختیار دانشگاه قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: ۱۹۳ قلم کمبود دارو به دلیل عدم تامین ارز در کشور وجود دارد که تعداد این داروها در استان مرکزی ۵۷ قلم است.

دکتر امانی در پایان، سُرم را از جمله داروهای ضروری برای مقابله با ویروس کرونا و آنفلوانزا عنوان کرد و ادامه داد: اکنون برای خرید سُرم از شرکت‌های داروساز باید چند داروی غیر ضروری نیز از این شرکت‌ها خریداری شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک هم گفت: پیش‌بینی می‌شود مبتلایان به ویروس کرونا در ۲ تا سه هفته آینده در کشور افزایش یابد.

دکتر علیمحمدی افزود: ۳۹۲ هزار و ۲۵۵ نفر از بهمن ماه سال ۹۸ تاکنون مورد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در این استان مشاهده شده و ۱۱۱ هزار و ۹۸۰ مورد از این تعداد مثبت بوده‌اند.

وی با اشاره به اینکه سه هزار و ۲۹۷ نفر در این مدت به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند، گفت: پوشش واکسیناسیون مرحله نخست در استان مرکزی ۹۵ درصد، مرحله دوم ۸۹ درصد، پوشش سوم ۵۰ درصد و پوشش مرحله چهارم چهار و نیم درصد بوده است.

وی تاکید کرد: چهار نفر در هفته دوم دی ماه در استان مرکزی به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که نسبت به هفته نخست تغییری نداشته‌ است.

دکتر علیمحمدی در پایان گفت: پیش‌بینی می‌شود روند مبتلا به ویروس کرونا در ۲ هفته آینده افزایشی باشد.


( ۱۲ )

نظر شما :